Linda konyhája

Húsleves

2015. december 15. 17:21 - Dalida blogja

Hozzávalók: 

  - 1 jó húsos csirkefarhát, mellhús, vagy csirkeszárny

  - 1 csokor petrezselyem

  -  1 karalábé

  -  só, bors, vegeta

  -  pár szem burgonya

  -  sárgarépa és zöldség

  -  egy egész hagyma

  -- zeller

  -  pár szem karfiol

Elkészítés : 

1.  A csirkefarhátat feltesszük főni egy nagy vízzel teli lábosba. A habot ki leszedi, ki nem, én speciel le szoktam.  

2.  Ha felhabzott, beleteszem az egész hagymát és a zöldségeket, ízesítem sóval, borssal, petrezselyemmel,          leveskockával vagy vegetával! Gyakran utánakóstolok!

3.  Ha minden zöldség megpuhult és a hús is kezd leválni a csontról, a leves elkészült!

4.  Főzhetünk hozzá levestésztát, vagy készíthetünk daragaluskát tojásból és búzadarából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lindakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr148174942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása